ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 
Σκηνοθεσία: Nisvet Hrustic
Διάρκεια: 17'  Βοσνία-Ερζεγοβίνη, 2006 

Βιογραφικό
Κάμεραμαν, μοντέρ και σκηνοθέτης.
Γεννήθηκε το 1956 στο Βίτεζ, στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, όπου ζει και εργάζεται.
Το 1973 αφιερώθηκε στην ασπρόμαυρη και έγχρωμη φωτογραφία, δουλεύοντας ως ανεξάρτητος στην επεξεργασία εικόνας.
Ξεκίνησε την κινηματογράφηση στο 1978 σε 2x8 mm, super 8 mm, 16 mm και ως τις μέρες μας έχει ασχοληθεί με όλα τα μέσα παραγωγής βίντεο.
Εργάστηκε ως κάμεραμαν και μοντέρ στην τηλεόραση, ασχολήθηκε με την παραγωγή, το μοντάζ και τη μεταγλώττιση κινουμένων σχεδίων.
Συμμετοχή σε Φεστιβάλ
2006 7th International Short Film Festival Malescorto, Italy
32nd International Film Festival on the Environment and Natural and Cultural Heritage Ceske Budejovice / Cesky Krumlov, Czech Republic 09-15th of October 2006.
33rd International Festival of Professional Films Ekotopfilm Bratislava – Slovakia
Φιλμογραφία
2007 Fatal circle
2006 More than that
2005 Panta rei
2004 Tree is like a man
2002 De mea vita
1995 People of the lights
1994 Travnik's fragments
Επικοινωνία
Nisvet Hrustic
Podgradina b.b.
72250 Vitez
Bosnia and Herzegovina
Tel: +387 61 372 370
e-mail:
sakibb@bih.net.ba
nisvet.hrustic@tel.net.ba
sakib_gazija@yahoo.com
www.nisvet-hrustic.com
Συντελεστές
Σενάριο, Κάμερα, Μοντάζ, Ήχος, Παραγωγός: Nisvet Hrustic
Μουσική: Amer Sehic
Ηθοποιοί: twins Allen and Arsen Al Shamali; Dzemal Hrustic, Adnan Al Shamali, Halima Al Shamali, Fikreta Zukan, Drazenka Lastro, Aldin Adilovic, Sabina Beso, Pupils of 5th grade of Primary school "Vitez" in Kruscica
Αυλητής: Fuad Hrustic
Σχετικά με τη ταινία
Πρόβατο….οικόσιτο ζώο, σκύλος… φύλακας και τσοπανόσκυλο, μουσική…
Παράξενη σχέση και συμπαράθεση μεταξύ παιδιών ενός αστικού περιβάλλοντος και βοσκού από τα βουνά, πλαισιωμένη με τους ήχους του αυλού του βοσκού, των βιολιών και των προβάτων, που απλώς αποκαλύπτει και συνδέει τη διαφορές στη ζωή.
 
Διανομή
Nisvet Hrustic
Podgradina b.b.
72250 Vitez
Bosnia and Herzegovina
Tel: +387 61 372 370
Email: sakibb@bih.net.ba
nisvet.hrustic@tel.net.ba
sakib_gazija@yahoo.com
www.nisvet-hrustic.com
 
 
  σχεδιασμός n.n.

ecofilms©2005